Lunchmeny V.20
V20
Måndag
Ångad fiskfile med ägg och persiljasås serveras med kokt
potatis
Krispstekt kyckling med söt chili dipp och fried rice
Veckans husman: Isterband serveras med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Tikka masala
Tisdag
Ungstekt sej med rostade rödbetor, kapris , brynt smör och
kokt potatis
Rimmat sidfläsk med raggmunkar, bruna bönor, löksås & rårörda lingon
Veckans husman: Isterband
serveras med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Tacogryta
Onsdag
Tomat & saffransbakad fiskfilé med rostad vitlöksmajjo
& rispilaff
Cevapicci med rödlök, ajvar och gräddfil serveras med råstekt potatis
Veckans husman: Isterband
serveras med stuvad potatis & rödbetor
Veg: Cajungryta med ananas & kokos
Torsdag
Kräftans sopp och pannkaksbuffé
Ångad kolja med citronsås och färsk potatis
Fläskfilé ”couer
de provencale” med vitlökssmör och vitlöksstekt potatis
Veckans husman: Isterband serveras med stuvad
potatis & rödbetor
Vegan: Rostad rotfruktsgryta
Fredag
Lök & pankostekt fiskfilé med sauce verte och kokt
potatis
Helstekt kalv med balsamsky, svampkompott och
potatispuré
Veckans husman: Isterband
serveras med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Tomat & svampgryta