Lunchmeny V.04
Måndag
Krispstekt kyckling med choronsås och
stekt potatis
Ångad sej med pepparrotssås, ägg & räkhack samt kokt potatis
Veckans husman: Korv
stroganoff med ris
Grönt: Krämig svamp & rotruktsragu (vegan)
Tisdag
Lättrimmad kolja med citronsås, bakad
tomat och kokt potatis
Gräddkokta viltköttbullar med potatispuré och rårörda lingon
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Sprödstekt quorn med remouladsås
Onsdag
Prästostgratinerad flundra med
sauterade sockerärtor & pommes duchesse
Helstekt kalventrecote med körsbär & portvinsreduktion samt potatisgratäng
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Bön & potatisbiffar med paprikasås (vegan)
Torsdag
Kräftans sopp & pannkaksbuffé
Asiatiska fiskbiffar med sesamdipp, nuoc nam cham och brynt mandelris
Kökets lasagne al forno
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Spenatlasagne (vegan)
Fredag
Halstrad gravad lax med dillstuvad potatis
Ört & senapsfylld kalvfärsbiff med skogssvampsås och potatispuré
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Rostad sötpotatisgryta med kokos & mandel (vegan)