Lunchmeny V.02

V02

Måndag
Fiskgratäng med dill & pepparrot samt kokt potatis
Helstekt fläskfilé med vitlökssmör, svartpepparsky och potatispuré
Veckans husman: Stekt prinskorv med gräddstuvad spenat
Vegan: Sojakorv med stuvad spenat
Tisdag
Laxbiffar med skaldjurssås, krispiga grönsaker och kokt potatis
Schnitzel ”cordon blue” med gräddkokt svamp och råstekt potatis
Veckans husman: Stekt prinskorv med gräddstuvad spenat
Vegan: Sojafärsbiff med svampsås

Onsdag
Panko & lökstekt fiskfilé med sauce verte, bakad tomat och kokt potatis
Ciderbrässerad kycklingfilé med basilikasås och stekt potatis
Veckans husman: Stekt prinskorv med gräddstuvad spenat
Vegan: Enchiladas med vegofärs & rostad tomat

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ugnstekt sejfilé med broccoli, kantarellsås & prästostduchesse
Biff Stroganoff med saltgurka & rispilaff
Veckans husman: Stekt prinskorv med gräddstuvad spenat
Vegan: Indisk linsgryta med gurkraita

Fredag

Fisk & skaldjursgryta med saffransaioli och dillslungad potatis 
Helstekt kalvtterfilé med skogsbärsreduktion, svampragu och potatisgratäng
Veckans husman: Stekt prinskorv med gräddstuvad spenat
Vegan: Mandel & lökfylld vegolimpa med champinjoncréme