Lunchmeny V.38

Måndag
Ångad laxfilé med stenbitsromcréme, sparris och nypotatis
 Krispstekt cajunkyckling med rostad majsaioli, sötsur rippel och brynt mandelris
Veckans husman: Isterband med dillstuvad potatis
Veg: Mustig tomatgryta med svamp & brysselkål
Tisdag
Anjovismarinerad sejfilé med gräddkokt lök, smörslungade sockerärtor och kokt potatis
Lammfärsbiffar med vitlökssky samt potatis & fetaostgratäng
Veckans husman: Isterband med dillstuvad potatis
Veg: Kikärtsgryta med röd curry & kokos
Onsdag
BBQ  marinerad fläskkarré med bearnaisesås och stekt potatis
Parmesangratinerad stillahavsflundra serveras med svampduchesse
Veckans husman: Isterband med dillstuvad potatis

Veg: Grekisk gryta med fetaost, oliver & semitorkad tomat

Torsdag

Kräftans sopp & pannkaksbuffé
Ångad lättrimmad torsk med saffransås, och dillslungad potatis
Nattbakad ”Högrevschuck” med blåbär & svartpepparsky samt potatispuré
Veckans husman: Isterband med dillstuvad potatis
Veg: Toulouse casserole

Fredag
Fisk ”piccata” med rostad tomatsås & rispilaff
Black Angus hamburgerbuffé med tillbehör och rostad färskpotatis
Veckans husman: Isterband med dillstuvad potatis
Veg: Vegoburgare med tillbehör