Lunchmeny V.36
Måndag
Smörconfiterad långafilé med musselsås och pommes duchesse
Majskycklingfile med dragonsås och stekt svamp samt stekt potatis
Veckans husman: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Vegan: Tomat & fänkålsgryta med bönor
Tisdag
Fisk & skaldjursgryta med aioli och färsk potatis
Raggmunkar med rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Vegan: Ratatouiile med oumph
Onsdag
Pankostekt sejfilé med dill & citroncréme samt kokt potatis+
Nattbakad kalv ”tri tip” med blåbärsreduktion & potatisgratäng,
Veckans husman: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Veg: Krämig svampgryta med rotfrukter
Torsdag
Kräftans sopp och
pannkaksbuffé med sylt och grädde
Krispig fiskbiff med rökt lax, kapris & rödlök serveras med gräddkokt
potatis
Lammlasagne med bakad tomat, chevre & honungsrostad mandel
Veckans husman: Köttbullar med
gräddsås och kokt potatis
Vegan: Böncasserole med sojakorv
Fredag
Citronbakad lax med
sandefjordsås, smörstekta sojabönor och dillpotatis
Helstekt kalvytterfilé med kantarellsås, körsbärssky & råstekt
potastis
Veckans husman: Köttbullar med
gräddsås och kokt potatis
Vegan: Cajungryta med kokos och ananas