LUNCH V.22

Måndag

Norsk sejrygg med krämig ramslökås och örtstomp

**

BBQ marinerade drumsticks med ugnstekt majs och chorizo

 

Tisdag

Sprödbakad kapkummel med vitlöksdoftande remouladsås

**

Kalvfärsjärpar i gräddig citron & rosmarinssås

 

Onsdag

Pocherad torskfile med tärnat ägg samt räkor och dill

**

Helstekt carre av gårdsgris med gröncurry och ingerfära

 

Torsdag

Sesambakad lax i teriyakisås med basmatiris och pak choi

**

Klassisk lamm i dill med kokt färskplugg

 

Fredag

Fiskgryta a`la Årsta holmar med grön sparris och vårlök

**

Helstekt peppar-rullad  entrecote med parmesan rostad potatis 2 goda såser

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning