meny v.10

Allergi-info

G= innehåller gluten  L= innehåller lactos

 

Måndag

Panerad sejrygg med ugnsbakad selleri och sauce verde (G)

**

Kycklinggryta med koriandercreme och gult ris (L)

 

Tisdag

Ugnsgratinerad flundrafile med kaviar & dill (L)

**

Turkiska färsbiffar med spicey tomatsås (G)

 

Onsdag

Pangasiusfile med frästa grönsaker och rödcurrysås

**

Strimlad biff med champinjoner i grönpepparsås (L)

 

Torsdag

Fiskfärs järpar med krämig hummersås och citron (L)

**

Viltgryta med rotfrukter och svartvinbärs gele

 

Fredag

Laxfile med varma rödbetsklyftor och ostkräm (L)

**

Helstekt carre av gårdsgris med kanelsky och äppelchutney

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning