Lunchmeny V.25

V.25

Måndag
Lax & skaldjurfärserad flundrafilé med gräslökssås och pommes duchesse  
BBQ stekt fläskkarré med rödvinssås, vitlökssmör och vitlöksstekt potatis
Veckans husman: Högrevschili med gräddfil
Veg: Svampgryta med rotfrukter och betor
Tisdag
Lök & pankostekt fiskfilé med citroncréme och dillhalstrad potatis
Salsicciafylld pannbiff med rostad vitlökssås och potatisgratäng
Veckans husman: Högrevschili med gräddfil
Veg: Lins och böngryta med saffran och vitt vin

Onsdag
Teriyakilax ”Aburi” med wasabimajjo, chilidipp och fried rice
Helstekt kalvytterfilé med skogsvampssås och råstekt potatis
Veckans husman: Högrevschili med gräddfil
Veg: Sprödstekt quorn med citron§créme

Torsdag

Soppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Torsk ”Florentine” med parmesankryddad potatispuré
Friterat kycklinglår med rostad majsaioli och råstekt potatis
Veckans husman: Högrevschili med gräddfil
    Veg: Rostad rotfruktsgryta

Fredag

STÄNGT

GLAD MIDSOMMAR