Lunchmeny V20
V 20
Måndag
Västerbottengratinerad sejfilé med ärt & dillpuré samt
kokt potatis
Pepparstekt majskyckling med apelsinsås och potatisgratäng
Veckans husman: Lammlasagne med chevré och
honungsrostad mandel
Veg: Svamp & rotfruktsgryta
Tisdag
Lättrimmad långa med hummersås,
syltad lök, skaldjurshack och kokt potatis
Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Lammlasagne med chevré och honungsrostad mandel
Veg: Brynt kålgryta med rostad vitlök, rosmarin och äpple
Onsdag
Ugnsbakad lax med hollandaisesås, stekt svartrot och pommes
duchesse
Porterstek med portersås, pressgurka, svartvinbärsgelé och
potatispuré
Veckans husman: Lammlasagne med
chevré och honungsrostad mandel
Veg: Bön ratatouille
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Saffransdoftande fisk & skaldjursgryta med aioli
Biff Lindström med vitlökssmör, rödvinssås och råstekt potatis
Veckans
husman: Lammlasagne med chevré och honungsrostad mandel
Veg: Morotsgryta med apelsin och ingefära
Fredag
Havets Wallenbergare
med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré
Black Angus burger buffé med tillbehör och kryddrostad
klyftpotatis
Veckans husman: Lammlasagne med
chevré och honungsrostad mandel
Veg: Burgarbuffé