LUNCH V. 6

Måndag

Sprödbakad stillahavsspätta med chili & vitlöksremoulad

**

Yakitorikyckling med basmatiris & koreanska grönsaker

 

Tisdag

Kapkummel med provencalsk kronärtskocksragu

**

Kalvfärsbiffar med senapsstuvade champinjoner & potatispuré

 

Onsdag

Sötsyrlig fiskgryta med ingefära & koriander

**

Stekt fläsk med raggmunkar & rårörda lingon

 

Torsdag

Ört & parmesanöverbakad sejfilé med potatispuré

**

Klassiskt kokt lamm i dillsås med kokt potatis

 

Fredag

Ugnsbakad lax med örtfrästa svartrötter & skaldjur

**

Långkok på oxkinder & rödvin med bacon & smålök

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan

använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning