Lunchmeny V.50
V50
Måndag
Lättrimmad
torsk med basilikasås och saffranspilaff
Gräddkokta viltskavsgryta med rårörda lingon och potatispuré
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Rotfruktsgryta
Tisdag
Fiskgryta
”bouridde” med dillglaserad svartrot
Schnitzel ”Cordon blue” med gräddkokta champinjoner och råstekt potatis
Veckans husman från
köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Quorngryta
Onsdag
Friterad kungsflundra
med dansk remouladsås och kokt potatis
Örtfylld kalvbringa med senapssky,
petit pois och potatispuré
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Mexikansk sojafärsgryta
Torsdag
Ärtsoppa
och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Halstrad gravad lax med senap
& honungsrippel samt dillstuvad potatis
Lammfärsbiffar med rostad tomatsås, fetaostcréme och klyftpotatis
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Rostad rödbetsgryta med blomkål
Fredag
Ångad
Kolja med blåmusselsås, svampragu och dillstekt potatis
Bbq stekt flankstek med ”corn on the cob”, balsamicosky och potatisgratäng
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Tikka Masala