Lunchmeny V.46

Måndag
Pankostekt flundra med dansk remoulad och kokt potatis
Älgfärsbiff med tryffelsås, svampragu och rostad potatis
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Höstig gryta med svamp, rotfrukter och betor
Tisdag
Ångad långafilé med blåmusselsås, lök & fänkålsfräs samt kokt potatis
Kalvrostbiff med rödvinsreduktion, bearnaisesås och stekt potatis
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Lins och böngryta med saffran och vitt vin

Onsdag
Pocherad lax med grönsaksjulienne, skaldjurssås och kokt potatis
Pepparstekt majskycklingbröst med apelsinsås och potatisgratäng
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor

Veg: Pulled Oumph

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ört & parmesanbakad sej med vitvinssås, brynt morotspuré och potatisstomp
Porterstek med portergräddsås, svartvinbärsgelé, brysselkål och rostad potatis
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor    Vegan: Rostad rotfruktsgryta

Fredag

Halstrad torsk med kantarellsås, syltad lök och dillstekt potatis
Lammgryta med vitlök och rödvin serveras med rotfrukter & pilaffris
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor     Vegan: Black bean cajun