Lunchmeny V.46
Måndag
Pankostekt flundra med dansk remoulad och kokt potatis
Älgfärsbiff med tryffelsås, svampragu och rostad potatis
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Höstig gryta med svamp, rotfrukter och betor
Tisdag
Ångad långafilé med blåmusselsås, lök & fänkålsfräs samt kokt potatis
Kalvrostbiff med rödvinsreduktion, bearnaisesås och stekt potatis
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Lins och böngryta med saffran och vitt vin
Onsdag
Pocherad lax med grönsaksjulienne, skaldjurssås och kokt
potatis
Pepparstekt majskycklingbröst med apelsinsås och
potatisgratäng
Veckans husman från köket:
Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Veg: Pulled Oumph
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ört & parmesanbakad sej med vitvinssås, brynt morotspuré och potatisstomp
Porterstek med portergräddsås, svartvinbärsgelé, brysselkål och rostad potatis
Veckans husman från köket: Isterband
med stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Rostad rotfruktsgryta
Fredag
Halstrad torsk med
kantarellsås, syltad lök och dillstekt potatis
Lammgryta med vitlök och rödvin serveras med rotfrukter &
pilaffris
Veckans husman från köket:
Isterband med stuvad potatis och rödbetor Vegan: Black bean cajun