Lunchmeny V.7
Måndag
Kapkummel med tomatsås, smålök och oliver
**
Kycklingbröst med basilikasås och marinerade tomater
**
Rotsakssoppa (lakto)
Gryta med pulled veg och broccoli (vegan)
Tisdag
Hoki med blåmögelost och färska örter
**
Helstekt karré av gårdsgris med rosmarinsky och fetaost
**
Tomatsoppa med basilika och morötter (vegan)
Blomkålsgryta med linser och paprika (vegan)
Onsdag
Uer med röd currysås och chiliwokade grönsaker
**
Lammfärsbiffar med spiskummin,vitlök och tzatziki
**
Champinjonsoppa med persilja (lakto)
Tofugryta med citron, kummin och fänkål (vegan)
Torsdag
Sejfilé med citrussås och smörfrästa sockerärtor
**
Brässerad kalv med stekt potatis och rotsaksgratäng
**
Rödbetssoppa med rökt tofu och vitlök (vegan)
Kokosgryta med indisk curry och bönor
Fredag
Pankopanerad Alaska pollock med gurkmajonnäs
**
Tacogryta med strimlad fransyska,nachos och riven ost
**
Blomkålssoppa med spenat
Veganchili med tillbehör