Lunchmeny V.15
Måndag
Ugnsbakad torsk med vitlöksfräst zucchini & kokplugg
**
Mejramskorv med timjansky, senap & potatismos
Tisdag
Hoki med syrlig dragonsås, champinjoner och ris
**
Honung och sichuanpeppar-grillad kyckling med heta grönsaker
Onsdag
Pankopanerad sejfilé med vitlökremoulad & örtslaget mos
**
Pannbiffar med stekt lök, kokt potatis samt lingon & skysås
Torsdag
Kap kummel med tärnat ägg, skirat smör, citron & kokt potatis
**
Kalvgryta med rotsaker, dijonsenap, grädde och persilja
Fredag
Indisk fiskgryta med mynta- yoghurtsås och ris
**
Potatisgratäng och rödvinsås med lite av varje
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning