Lunchmeny V.10
Måndag
Sejfilé med vitvinssås och rucolastompad potatis
**
Lårfilé av kyckling med tomatsås och vitlöksfrästa bönor
Tisdag
Alaska pollock med minimozarella och semitorkade tomater
**
Rimmat fläsklägg med hemslaget rotmos och två sorters senap
Onsdag
Panerad kolja med gurkmajjo, kokt plugg och citronbit
**
Kalvfärsbiffar med smörslungade ärtor och potatispuré
Torsdag
Rimmad torsk med krämig kräftsås och grön sparris
**
Apelsingrillad rapsgrissida med soyasås och brässerad pak choi
Fredag
Fiskgryta med sötpotatis, linser och curry samt basmatiris
**
Tjälknöl på biff med potatisgratäng och svartvinbärsgelé
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning