Lunchmeny V.48
Måndag
Torsk med brynt smör samt rödbetor och kapris, kokt plugg
**
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och potatismos
Tisdag
Olivbakad sej med tomatsås och smörstekt zuccini, kokt plugg
**
Kycklinglårfilé med salviasås samt parmesan & potatispuré
Onsdag
Kokt kolja med svampsås, grön sparris och kokt plugg
**
Oxbringa med senapssås och timjanrostade rotsaker
Torsdag
Pangasius med teriyakisås, basmatiris och bambuskott
**
Ärtsoppa med kokt fläsk och senap
**
Pannkakor med sylt och vispad grädde
Fredag
Nordafrikansk fiskgryta med harissa och couscoussallad
**
Lasagne med vitlökssås på rostad paprika och chili
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning