Lunchmeny V.38
Måndag
Sprödbakad torsk med kall sås och kokt färskpotatis
**
Syrliga isterband med potatismos, senap och rödbetor
Tisdag
Flundrafilé och hoki med grädde, jalapeños och grönsaker
**
Majskyckling med gräddsås, svartvinbärsgele & pressgurka
Onsdag
Sejfilé med ratatouille och rostad parmesanpotatis
**
Helstekt karré av gårdsgris med ingefärssås och äppelmos
Torsdag
Kokt, lättrimmad Alaska Pollock med stuvad spenat & potatis
**
Nötfärsbiffar med mynta och fetaost samt skysås och rotsaker
Fredag
Laxlåda med pasta, grönsaker, lagrad ost och bechamelsås
**
Pulled turkey med barbequesås, avocadokräm och rostplugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning