Lunchmeny V.33
Måndag
Hokifilé med gul currysås, basmatiris och ärtor
**
Helstekt fläskkarré med kantarellsås och kokt potatis
Tisdag
Lättrimmad kolja med kapris och rödbetor i brynt smör
**
Strimlad fransyska med vitlök, grönsaker och chili
Onsdag
Stekt strömming med citron, potatismos och rårörda lingon
**
Nötfärsbiffar med tzatziki och timjansrostad kulpotatis
Torsdag
Oliv och fetaostbakad sejfilé med tomatsås och bulgursallad
**
Kyckling och kalkongryta med sötpotatis och bönor
**
Fredag
Fiskgryta med saffran, grönsaker och vitlöksaioli
**
Grillad flankstek med rostad potatis, skysås och majs
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning