Lunchmeny V.26

 

Måndag

Hokifilé med Garam Masalasås, frästa grönsaker och kokt ris

**

Lammsalciccia med skysås, parmesanrostad potatis och ruccola

 

Tisdag

Kolja med smör och vitlöksbakade rödbetor samt kokt potatis

**

Örtbrässerade kalkonbröst med svampsås och potatisstomp

 

Onsdag

Stekt strömming med skirat smör, rårörda lingon & potatismos

**

Nötfärsbiffar med vitlök, fetaost och paprika samt skysås

 

Torsdag

Pankopanerad Alaska Pollock med remouladsås & kokt plugg

**

Burgundisk gryta på högrev och rotsaker, smålök och svamp

 

Fredag

Fiskgryta med grön curry, grönsaker och limeyoghurt

**

Rosastekt kalvrostbiff med rotfruktsgratäng och timjansky

 

 

 Vi har öppet för lunch fram till den 6 Juli, därefter stängt i 4 veckor.(v.28-31)

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning