Lunchmeny V.24

 

 

Måndag

Tempurabakad torskfilé med remouladsås och dillkokt potatis

**

Kycklingspett med söt soyasås och ingefärskokt ris

 

Tisdag

Ugnsbakad sejfilé med frästa champinjoner och grönsaker

**

Helstekt svensk fläskkarré med skysås, rostplugg och äppelmos

 

Onsdag

Alaska pollock med kokt och tärnat ägg, citronbit & brynt smör

**

Kreolsk gryta med kyckling & korv samt tomat, smålök och ris

 

Torsdag

Senapsmarinerad strömming med skirat smör och potatismos

**

Pasta med köttfärssås och riven mozzarella samt vitlökscremé

 

Fredag

Fiskgryta med saffran, vitlök, grönsaker och aioli

**

Skivad rostbiff med dijondoftande potatissallad och sparris

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning