Lunchmeny V.8
Måndag
Kokt kolja med ägg och persiljesås smaksatt med citrus
**
Brässerad majskyckling med brattwurst, grillgrönt och skysås
Tisdag
Panerad Alaska Pollock med kall örtsås och kokt plugg
**
Pulled pork med majskolvar samt tomatsalsa och gräddfil
Onsdag
Sejfilé med franskt örttäcke samt tomatsås och basilikaolja
**
Kålpudding med rårörda lingon, kokt potatis och skysås
Torsdag
Torsk med frästa champinjoner, sticklök och vitlökssmör
**
Ärtsoppa med fläsk & senap
+
Pannkakor med sylt & grädde
Fredag
Fiskgryta med tomat och broccoli samt lime & chiliaioli
**
Rosastekt kalvrostbiff med sardell & kapriskräm
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning