Lunchmeny V.4
Måndag
Panerad sejfilé med gurkmajjo, potatismos och citronbit
**
Helstekt fläskkarré med stekt kulpotatis och krämig svampsås
Tisdag
Pocherad rödspätta med brysselkål och vitvinsås
**
Köttfärslimpa med jalapeños och yoghurtsås samt stekplugg
Onsdag
Ugnsbakad uerfilé med vitlökscremé & rotfruktsstomp
**
Kycklinggryta med rödcurry och kokos samt basmatiris
Torsdag
Chilimarinerad hoki med soyasås vitlöksfrästa grönsaker
**
Fransyska med pepparrotssås & grönsparris samt potatismos
Fredag
Lättrimmad lubbfilé med stekt bacon och surkålsstomp
**
Helstekt kalv med potatisgratäng och örtsmörad skysås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning