Lunchmeny V.48
Måndag
Panerad spätta med kokt potatis & färskostsås med gurkpickles
**
Kycklinglårfilé med currysås och kokt ris med ananas
Tisdag
Alaska pollock med vitlök, färska örter och citronsås
**
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingon
Onsdag
Lättrimmad kolja med stuvad spenat och kokt potatis
**
Lammfärsbiffar med mynta & chili samt rostad sötpotatissallad
Torsdag
Kokt torsk med ägg och persiljesås samt stompad potatis
**
Fläskschnitzlar med klyftpotatis & kaprissky samt tillbehör
Fredag
Fiskgryta med grönsaker och grön currysås samt limecremé
**
Rosastekt högrevshjärta av kalv med krämig kantarellsås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning