Lunchmeny V.45
Måndag
Panerad sej med curryremoulad , citronbit och kokt plugg
**
Syrliga isterband med rödbetor, senap och potatismos
Tisdag
Torsk med vitlöksyoghurt och dragonrostade rotsaker
**
Pepparstekt kycklingbröst med svampsås och klyftpotatis
Onsdag
Pocherad rödspätta och flundrafilé med vitvinssås och räkor
**
Kalvfärsbiffar med salladslök och persilja samt lingonsky
Torsdag
Hokifilé med krämig citrongrässås samt ris med rostad kokos
**
Texas xxx-hot chili med riven ost, gräddfil och tortilla chips
Fredag
Fiskgryta på musselfond med saffran och aioli med gröna örter
**
Rosastekt kalvrostbiff med honungsbakade rödbetor & fetaost
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning