Lunchmeny V.45

Måndag

Panerad sej med curryremoulad , citronbit och kokt plugg

**

Syrliga isterband med rödbetor, senap och potatismos

 

Tisdag

Torsk med vitlöksyoghurt och dragonrostade rotsaker

**

Pepparstekt kycklingbröst med svampsås och klyftpotatis

 

Onsdag

Pocherad rödspätta och flundrafilé med vitvinssås och räkor

**

Kalvfärsbiffar med salladslök och persilja samt lingonsky

Torsdag

Hokifilé med krämig citrongrässås samt ris med rostad kokos

**

Texas xxx-hot chili med riven ost, gräddfil och tortilla chips

Fredag

Fiskgryta på musselfond med saffran och aioli med gröna örter

**

Rosastekt kalvrostbiff med honungsbakade rödbetor & fetaost

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning