Lunchmeny V.44
Måndag
Tempurabakad torskfilé med picklesmajonnäs och citronbit
**
Ört & vitlöksmarinerad kycklingfilé med champinjonsås
Tisdag
Pocherad kolja med gräslök, kokt ägg och brynt smör
**
Strimlad fransyska med fransk senapssås, smålök & brysselkål
Onsdag
Spättarullader med krämig citrussås och ruccolastompad potatis
**
Biff Lindström med stekt potatis, persiljesmör och skysås
Torsdag
Oliv & kaprisbakad sejfilé med söt tomatröra samt kokt plugg
**
Tunnskivad högrev marinerad i chilisoya samt ris & kimchisallad
Fredag
Fiskgryta med gröncurry och limeblad serveras med basmatiris
**
Pulled pork med finhackad lök, gräddfil och grillad majskolv
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegansk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning