Lunchmeny V.39
Måndag
Kokt torsk med brynt smör, pepparrot och kräftstjärtar
**
Kycklinglårfilé med dragon & dijonsenapsås samt rostad plugg
Tisdag
Kummel med spenatsås, kokt ägg och stompad potatis
**
Helstekt fläskytterfilé med gräddsås och pressgurka
Onsdag
Pocherad flundra med ramslöksås och potatismos med dill
**
Färsbiffar med jalapeños och rostad paprika samt youghurtkräm
Torsdag
Ugnsbakad sej med sauterad lök, soltorkad tomat och fetaost
**
Strimlad fransyska med ingefära, chili och thaibasilika
Fredag
Fiskgryta med tomat, grönsaker och saffransaioli
**
Helstekt kalvstek med trattkantarellsås och rotsaker
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning