Lunchmeny V.24
Måndag
Tempura bakad torsk med ört & vitlöksremoulad, kokt plugg
**
Syrliga Isterband med potatismos, skysås och rödbetor
Tisdag
Sejfilé med het tomatsås och timjanrostad potatis
**
Kycklinglårfilé med krämig gul currysås och kokt ris
Onsdag
Flundrarullader med sauterad lök samt grädde & ädelost
**
Köttfärsbiffar med grönpepparsås och potatisstomp
Torsdag
Kummel med vitlökschampinjoner och sauterad zuccini
**
Kalvgryta med dill och knippmorot samt kokt färskplugg
Fredag
Krämig fisk & skaldjursgryta med blåskal och saffransaioli
**
Helstekt fläskkarre med ananas, skysås och chilirostad plugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning