Lunchmeny V.19
Måndag
Panerad flundra med citron, rödbetsmajonnäs och kokt potatis
**
Chorizo och skysås med potatis och sesamrostade grönsaker
Tisdag
Kokt kolja med färsk spenat, pepparrotssås och kokt potatis
**
Majskyckling med kokosgrädde, röd curry och basmatiris
Onsdag
Alaska pollock i het tomatsås serveras med plugg & bulgur
**
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatismos med persilja
Torsdag
Kap kummel med dijonsenapssås och frästa grönsaker
**
Burgundisk köttgryta med smålök, potatismos och saltgurka
Fredag
Fiskgryta med saffran tomat och örter serveras med aioli
**
Helstekt fransyska med skysås, rostplugg och rödlökschutney
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning