Lunchmeny V.10
Måndag
Panerad torsk och flundrafilé med limeyoghurt och kokt potatis
**
Texas Chili med gräddfil, riven ost och nacho chips
Tisdag
Hokifilé med basilikasås och parmesanstompad plugg
**
Nötfärsbiffar med fetaost och timjansky samt rostad potatis
Onsdag
Alaska pollock med gräddkokta svartrötter och kokt potatis
**
Barbeque- stekt kycklinglårfilé med mango & koriandersalsa
Torsdag
Kummelfilé med syrlig dill och senapssås samt kokt potatis
**
Rödvinsmarinerad vildsvinsskav med svamp, smålök och bacon
Fredag
Indisk fiskgryta med grönsaker, garam masala och kokosgrädde
**
Helstekt fläskytterfilé med gräddsås, pressgurka och potatispuré
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning