Lunchmeny V.8
Måndag
Tempurabakad torsk med sötsur sås och basmatiris
**
Kyckling lårfilé med senapssky och timjansrostad plugg
Tisdag
Pocherad Birkelånga med vitvinssås och kokt tärnat ägg
**
Stekt rimmat fläsk med löksås, kokt potatis och lingon
Onsdag
Limebakad koljafilé med skaldjursås samt potatis & dillpuré
**
Hjortfärsbiffar med fetaostbakade rödbetskklyftor & stekplugg
Torsdag
Sejfisk med varm örtsås samt kapris & potatisstomp
**
Biff Stroganoff med champinjoner, gräddfil och saltgurka
Fredag
Het fiskgryta med smak av het curry samt korianderaioli
**
Helstekt oxinnanlår med vitlöksbearnaise och rostad plugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning