Lunchmeny V.7
Måndag
Sejfilé med smörbakade svartrötter och champinjonsås
**
Italiensk färskkorv med timjan & rosmarinsky samt rostplugg
Tisdag
Pocherad spättafilé med norrländsk messmörsås och kokplugg
**
Helstekt rostbiff med kryddsmör, skysås och stompad potatis
Onsdag
Kolja med krämig vitvin & musselsås samt potatispuré
**
Nötfärsbiffar med jalapeños, tomatsås och vitlökskräm
Torsdag
Örtbrödsbakad hokifilé med syrlig dragonsås och rotsaker
**
Kycklinglårfilé med västindiska kryddor och grönsaksris
Fredag
Fiskgryta med tomat och saffran samt sydfransk rouille
**
Svensk fläskkarré med gräddig plommonsky och äppelmos
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegansk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning +