Lunchmeny V.44
Måndag
Panerad flundrafile med anjovismajonnäs och tärnat ägg
**
Saucisse (färsk korv) med stompad potatis, surkål & skysås
Tisdag
Pocherad sejfilé med krämig örtsås och dillkokt potatis
**
Grillmarinerad kycklinglårfilé med bbq-sås och rostad potatis
Onsdag
Strömmingslåda med kalles kaviar, grädde & färska örter
**
Lammfärsbiffar med parmesan & ruccola-svängd kulplugg
Torsdag
Alaska Pollock med syrlig dragon, purjolök och kokt ris
**
Hjortgryta med rotsaker, kantareller & färska lingon
Fredag
Lax i bit med honungsbakade rotsaker och färskostcreme
**
Helstekt gårdsgriskarré med äppelmos och plommonsky
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning