Lunchmeny V.5
Måndag
Panerad torsk med dillmajonnäs, kokt potatis & citronbit
**
Helstekt fläskkarré med timjansky och rostad potatis
Tisdag
Sejfilé med röd curry, salladslök, bambuskott & basmatiris
**
Kycklinglårfilé med krämig champinjonsås och potatismos
Onsdag
Ugnsbakad hokifilé med syrlig dragonsås och potatisstomp
**
Dansk sjömansbiff med skivad potatis, stekt lök & ölsky
Torsdag
Tomat & olivbakad Alaskan pollock med basilika och rödlök
**
Skånsk kalops med morötter och potatis samt rödbetor
Fredag
Krämig fiskgryta med vitt vin & vitlök samt saffransaioli
**
Fläskmedaljonger med rotfruktspommes och chilibearnaise
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning