Lunchmeny V.48

 

 

Måndag

Panerad flundrafile med picklesmajjo och citronbit

**

Helstekt fläskkarre med gräddsås och svartvinbärsgele

 

Tisdag

Hokifile med gröncurrysås och frästa grönsaker & jasminris

**

Ugnsstekta kycklingbröst med tomatsås och rostad potatis

 

Onsdag

Kokt torsk med brynt smör, örter och bakade rödbetor

**

Italiensk köttfärslimpa med krämig svampsås och parmesan

 

Torsdag

Marinerad Uerfile med senapssås och dragonstekt kulplugg

**

Rivig Chiligryta med gräddfil och nachos samt riven ost

 

 Fredag

Krämig fiskgryta med saffran och vitlök

**

Helstekt flankstek med ruccolastekt potatis och 2 såser

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning