Lunchmeny V.46
Måndag
Panerad sejfilé med chilimajjo, kokt potatis & citronbit
**
Fläskkarré i bit med kryddsmör, skysås & stekt kulpotatis
Tisdag
Uerfilé med het ratatouille & rotfruktssallad
**
Köttfärslimpa med krämig svampsås & parmesanpuré
Onsdag
Ugnsbakad Hokifilé med gräddkokta rödbetor & persilja
**
Mustig köttgryta med smålök & potatispuré
Torsdag
Flundrarullader med dillsås & citron-stompad potatis
**
Kycklinglårfilé med krispiga grönsaker i gul currysås
Fredag
Asiatisk fiskgryta smaksatt med kokos, chili & ingefära
**
Helstekt fläskhare med ananas & bearnaisesås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning