Lunchmeny V.33
Måndag
Panerad flundrafilé med örtremoulad och potatisstomp
**
Helstekt fläskkarré med kantarellsås och rostad kulpotatis
Tisdag
Ugnsbakad torsk med räkor samt salladslök i syrlig dillsås
**
Ostgratinerad köttfärslimpa med gräddsås och pressgurka
Onsdag
Lättrimmad sejfilé med kapris och rödbetor i brynt smör
**
Kycklinggryta med cashewnötter, vitlök och wokgrönsaker
Torsdag
Fiskgryta med vitlök och chili samt vitlöksmajonnäs
**
Lammfärslasagne med soltorkad tomat & chevre
Fredag
Sesam & chilimarinerad lax i bit med kokos och ingefärssås
**
Helstekt fransyska med parmesanrostad potatis & bearnaise
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning