Lunchmeny V.49


Måndag

Pocherad kolja med kantarellsås och kokt potatis med dillolja

**

Småländska isterband med potatismos, rödbetor och senap

Tisdag

Sydlig vitling med grön currysås, wokgrönt och basmatiris

**

Ört & vitlöksmarinerad klubbfilé med honungsrostade rotsaker

Onsdag

Ugnsbakad sej med provencalsk tomatsås och stekt kulplugg

**

Stekt rimmat fläsk med krämig löksås, kokt potatis och lingon

Torsdag

Alaska kummel med garam-masala och myntayoghurtsås

**

Kryddpepparkokta oxkinder med morötter, bacon och saltgurka

Fredag

Fiskgryta med vitlök, grönsaker, tomat, dillfrön och vitt vin

**

Helstekt gårdsgris med dragonsås och vitlöksrostad potatis

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning