Lunchmeny V.42


Måndag

Sej med krämig svampsås och vitlöksmos med färska örter

**

Karré av gårdsgris med rödvinssky och persiljestekt plugg

Tisdag

Ugnsbakad hokifilé med indisk currysås och grönsaksris

**

Kycklingbröst med tomatsås, oliver och kapris samt potäter

Onsdag

Alaska pollock med sötsur ingefärs-chilisås och basmatiris

**

Viltfärsbiffar med gräddsås, svartvinbärsgele och potatismos

Torsdag

Pankopanerad fisk med vitlöksmajonnäs och pickles

**

Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor

Fredag

Fiskgryta med tomat, blåmusslor,örter och grönsaker

**

Helstekt tritip av rosékalv med dijonsenapssås och smålök

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning