Lunchmeny V.33


Måndag

Panerad rödspätta med dill och vitlöksmajjo samt citronbit

**

Kycklinglårfilé med tomatsås och rostad potatis

Tisdag

Sej och lax med krämig grön currysås och frästa grönsaker

**

Helstekt fläskkarré med rostad potatis och rödvinssås

Onsdag

Alaska pollock med brynt smör, dill, räkor och färskplugg

**

Köttfärslimpa med kaprisgräddsås, sparris och potatismos

Torsdag

Hoki med fetaost och marinerade tomater samt avocadokräm

**

Kalvgryta med pepparrot, sticklök och kokt färskpotatis

Fredag

Blandad fisk med vitvinssås, rotsaker, citron och färska örter

**

Biffwok med chili, vitlök, koriander, grönsaker och äggnudlar

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning